Provođenje ankete na PG-ima u Sisačko-moslavačkoj županiji - LAG Sjeverna Bilogora
Disable Preloader

Novosti

Djelatnici LAG-ova u suradnji s LEADER mrežom Hrvatske za potrebe Ministarstva poljoprivrede provode anketiranje poljoprivrednika u Sisačko-moslavačkoj županiji. Anketiranje je započelo 9. ožujka 2021. godine, a provodi se u svrhu prikupljanja podataka o poljoprivrednim gospodarstvima i informacija o problemima s kojima se susreću poljoprivrednici. Podaci koji se žele anketom prikupiti odnose se na socio-ekonomske značajke PG-a, podatke o raspoloživim resursima za poljoprivrednu proizvodnju, planiranim investicijama na PG-u, potrebama za edukacijom i problemima povezanih s tržištem.


Cilj ankete je prikupiti relevantne i kvalitetne podatke o stanju na PG-ovima na području SMŽ i dobiti kvalitetne povratne informacije o stanju, prijedlozima i potrebama PG-ova na ovom području kako bi se osmislili kvalitetni programi za bolji prijem investicija i revitalizaciju ovog ruralnog područja.


Anketa se provodi telefonskim putem te molimo sve poljoprivrednike za suradnju u cilju dobivanja što kvalitetnijih podataka o stanju poljoprivrede u SMŽ.Natrag


Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner