Posjet OPG-u Dinković Ivana nakon provedenog ulaganja na LAG Natječaju za TO 1.1.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava - LAG Sjeverna Bilogora
Disable Preloader

Novosti

LAG Sjeverna Bilogora u posjeti OPG-u Dinković Ivana nakon provedenog ulaganja na LAG natječaju za TO 1.1.4. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava


Nositeljica OPG-a Ivana Dinković provela je svoj projekt u vrijednosti od 15.000,00 eura financiran na prvom LAG natječaju za TO 1.1.4. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Prijavila se 6. lipnja 2018. godine, a isplatu druge rate primila je 1. lipnja 2020. godine. Projektom je kupila polovni traktor 56 kW, polovnu četverorednu sadilicu za kukuruz i nove tanjurače s 28 diskova. Živi u Velikoj Pisanici sa suprugom i djecom.  


Zaposlenice LAG-a Sjeverna Bilogora obavile su posjet lokaciji ulaganja nakon dovršetka ulaganja. Posjet je obavljen 20. rujna 2021. godine u jutarnjim satima.


Nositeljica OPG-a zadovoljna je s provedbom projekta. Planira daljnja ulaganja u svoje gospodarstvo u budućem programskom razdoblju.


Poziva sve da se informiraju u uredu LAG-a jer trebamo razvijati svoj ruralni kraj i svoju poljoprivredu, u skladu sa zaštitom bioraznolikosti i dobrobiti životinja.


 


U Velikom Trojstvu, 20.9.2021Natrag


Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner Lagbanner